Gebruikersbijeenkomst methode Staal

  • Inhoud cursus
  • Extra informatie
  • Inschrijven

Werken jullie op school met de methode Staal van uitgeverij Malmberg? Staal is de eerste methode die spelling en grammatica combineert. De bewezen (preventieve) spellingaanpak van José Schraven is hierbij het uitgangspunt. Taal wordt vormgegeven met verrassende thema’s, teksten en actuele bronnen. De verhouding tussen (intensieve) instructie en zelfstandig werken is anders dan bij de andere methoden. Kinderen werken naar een betekenisvol eindproduct toe.

Deze vernieuwende manier van werken van Staal kan ook voor leerkrachten een uitdaging zijn. Een starttraining en een goede implementatie zijn belangrijk voor het leren werken met Staal. Heb je het idee dat bij jullie op school nog niet alles uit de methode wordt gehaald wat er in zit? En zou je graag meer willen weten over de toetsen, de toetsnormering, de rapportage en het plusmateriaal? Of ben je in de praktijk tegen knelpunten aangelopen en wil je daar eens over sparren met medegebruikers?

Kom dan naar onze Gebruikersbijeenkomst methode Staal op 18 april a.s.

Samen met collega-gebruikers gaan we informatie, kennis en ervaringen uitwisselen rond het werken met de methode Staal. Je kunt jouw vragen vooraf formuleren en mailen aan Lisette, via: lvisser@obdnoordwest.nl.

Doel:

Je leert (beter) werken met Staal, zodat je uit de methode haalt wat er in zit

Voor wie?

Leerkrachten die werken met de methode Staal

Datum & locatie:

18 april 2018
Heerhugowaard

Tijd:

14.00-16.00 uur

Kosten:

€ 75 p.p. - de tweede persoon van dezelfde school krijgt 50% korting