Bestellingen

U kunt bij ons de volgende publicaties bestellen:

Groepsplannen in de praktijk

Een groepsplan is een middel om het onderwijsaanbod doelgerichter af te
stemmen op de ontwikkeling en onderwijsbehoeften van een kind. Door de
klas in verschillende subgroepen te verdelen, kan dit op een praktische en
haalbare manier zonder dat u per leerling hoeft te differentiëren. U houdt
daardoor meer tijd over voor andere belangrijke zaken.

'Groepsplannen in de praktijk' gaat over het werken in de klas. Wat heeft u  nodig, wat kunt u doen en waar kunt u aan denken om het werken met groepsplannen tot een succes te maken? In 2012 publiceerden wij 'Groepsplannen in de praktijk, groep 3-8' en in 2014 'Groepsplannen in de praktijk, groep 1-2'. Bij deze publicaties zijn invulhulpen ontwikkeld (technisch lezen, begrijpend lezen, spelling en rekenen voor groep 3-8, een voorbeeld groepsplan taal en een groepsoverzicht voor groep 1-2).

De uitgaven kosten € 17,95 per deel (incl. BTW en excl. verzendkosten). Indien u beide uitgaven tegelijk besteld, betaalt u € 30,00 (incl. BTW en excl. verzendkosten).

Bestellen


Spiekschrift

Het Spiekschrift biedt een rijke vorm van auditieve en visuele ondersteuning naast uw spellingmethode. Het is methode-onafhankelijk en geschikt voor dyslectische leerlingen. Bij het Spiekschrift hoort een handleiding waarin wordt beschreven hoe het gebruik geïntegreerd kan worden binnen de eigen spellingmethode.

  • Spiekschrift kost € 10,50 (incl. BTW en excl. verzendkosten)
  • Handleiding kost € 8,50 (incl. BTW en excl. verzendkosten)
  • Pakket van 10 Spiekschriften met gratis handleiding kost € 105,00 (incl. BTW en excl. verzendkosten)

Bestellen


VNL Boekenlijst

De VNL Boekenlijst is gemaakt binnen het traject 'Beter lezen met VNL' (voorheen 'Vernieuwend niveau lezen'). Deze boekenlijst bevat actuele titels ingedeeld in de dertien VNL niveaus en kost € 25,00.

Bestellen