Invoering Kleuterplein 2 met VVE certificering

  • Inhoud traject
  • Extra informatie

Kleuterplein 2 is een vernieuwde, complete methode voor de brede ontwikkeling van jonge kinderen. De lesmethode speelt in op de nieuwsgierige en onderzoekende houding van kinderen. Er zijn tien domeinen met eigen leerlijnen en lesdoelen in opgenomen. Elke dag nieuwe en uitdagende activiteiten! En alle vrijheid om jouw eigen tempo te bepalen en activiteiten in te brengen. Zo wordt spelen leren en leren spelen!
In deze training maak je kennis met alle mogelijkheden en achtergronden van Kleuterplein 2. Deze nieuwe versie van de methode is door het Nederlands Jeugdinstituut (NJI) erkend als “goed onderbouwd” en volledig integraal VVE-programma. De training is door de ontwikkelaars aangeboden ter validatie bij Register Leraar en omvat zes bijeenkomsten. Bij minstens 90% aanwezigheid en voldoende uitvoering van theoretische en praktijkopdrachten ontvang je een VVE certificaat.

Optioneel: coaching

Deze training kun je uitbreiden met beeldcoaching: de trainer coacht je in jouw dagelijkse praktijk met behulp van videobeelden. Hierdoor wordt de implementatie van nieuwe werkvormen, het verder ontwikkelen van leerkrachtvaardigheden en het toepassen van strategieën geïntensiveerd. Inhoud en kosten worden in overleg vastgesteld.

Doel

Je voert de methode Kleuterplein 2 in en behaalt het VVE certificaat

Doelgroep

Leerkrachten groep 1-2