Professionele ontwikkeling door coaching

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één op één relatie. Bij de start van het coachingstraject bespreekt je jouw persoonlijke doelen. Jouw coach ondersteunt en begeleidt het leerproces. Coaching is een ideale manier om jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Wij zoeken altijd de coach en de methodiek die past bij jou en jouw specifieke wensen. Het coachingsdoel kan gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling binnen je rol als schoolleider en/of op de praktische taken van een schoolleider. Wij bieden de volgende vormen van coaching:

Coaching
Coaching door face to face contact.

E-coaching
Door intensief contact per e-mail en snelle feedback kun je vlot keuzes maken en succes boeken. Deze vorm van coaching kan binnen 48 uur van start gaan.

Beeldcoaching
Een interactieve begeleiding ter versterking van uw leidinggevende vaardigheden. Door beeldmateriaal van jouw eigen werksituatie te analyseren en te bespreken, krijg je direct positieve en bruikbare feedback op jouw functioneren.

Synchroon coaching
Een extra dimensie van beeldcoaching kan zijn: synchroon coaching. Dit is een vorm van coaching met de camera waarbij je tijdens het onderwijsleerproces direct feedback krijgt op jouw handelen in de klas.

Doel

Je versterkt uw professionele handelen en verhoogt jouw persoonlijke effectiviteit.

Doelgroep

Directie, leerkracht, intern begeleider