Coaching

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige een-op-een-relatie. Bij de start van het coachingstraject bespreek je persoonlijke doelen. Jouw coach ondersteunt en begeleidt het leerproces. Coaching is een ideale manier om jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Wij zoeken altijd de coach en de methodiek die past bij jou en jouw specifieke wensen. Het coachingsdoel kan gericht zijn op jouw persoonlijke ontwikkeling in jouw rol en op jouw taken als docent, coördinator of mentor.

Wij bieden je de volgende vormen van coaching:

Coaching

Coaching door face-to-face-contact.

E-coaching 

Door intensief contact per e-mail en snelle feedback kun je vlot keuzes maken en succes boeken. Deze vorm van coaching kan binnen 48 uur van start gaan.

Beeldcoaching

Een interactieve begeleiding ter versterking van jouw didactische-, pedagogische- en communicatievaardigheden. Door beeldmateriaal van jouw eigen werksituatie direct te analyseren en te bespreken, krijgt je positieve en bruikbare feedback op jouw functioneren.

Synchroon coaching

Een extra dimensie van beeldcoaching kan zijn: synchroon coaching. Dit is een vorm van coaching met de camera waarbij je tijdens het onderwijsleerproces direct feedback krijgt op jouw handelen in de klas.

Inspirerende workshops

Wij ontwikkelen workshops op maat. Neem contact op voor de mogelijkheden.